گالف دارو - داروخانه اینترنتی

ارتباط پوشک و حساسیت پوستی در کودکان

ارتباط پوشک و حساسیت پوستی در کودکان

 

 

 

حساسیت پوستی در ناحیه زیر پوشک عارضه‌ای است که طی آن پوست کودک ملتهب می‌شود و لکه/ لکه‌هایی به رنگ قرمز روشن روی باسن او و نواحی اطراف پدیدار می‌شود. خیس‌بودن پوشک کودک یا تعویض‌نکردن آن طی روند منظم، حساسیت‌های پوستی و عرق‌سوزشدن پاها ازجمله علت‌های رایج این عارضه هستند. گرچه حساسیت و التهاب پوست در ناحیه زیر پوشک معمولا کودکان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. این عارضه می‌تواند موجب آزردگی و بی‌قراری بچه‌ها شود و پدرومادرها را به دلهره بیندازد، اما با داشتن اطلاعات کافی درمورد آن و کسب آگاهی از روش‌های پیشگیری و سایر موارد ضروری، جای نگرانی نخواهد بود. مطلبی که پیش رو دارید، شرح کاملی است درباره این عارضه: از علت‌ها و نشانه‌های آن گرفته تا راهکارهای مناسب جهت پیشگیری از آن و بهبود آن.

 

 

 

علت‌های بروز حساسیت پوستی در ناحیه زیر پوشک در کودکان

 

 

 

در بیشتر موارد، حساسیت ناشی از بستن پوشک در کودکان نوعی حساسیت یا التهاب (درماتیت/ dermatitis) تماسی (contact dermatitis) است؛ به این معنا که التهاب پوست به‌واسطهٔ تماس با ترکیب یا ماده‌ای خارجی (مدفوع و ادرار) اتفاق می‌افتد. سایر علت‌های رایج را در ادامه برخواهیم شمرد.

 

 

 

بیش از حد سفت‌بستن پوشک

 

 

 

 

 

 

 

بیش از حد سفت‌بستن پوشک یا تن‌کردن شلوارهای خیلی تنگ هم باعث ایجاد جوش یا دانه و حساسیت پوستی در کودکان می‌شود؛ دلیل این مسئله سایش مداوم پارچه یا پوشک با پاهای کودک است.

 

 

 

حساسیت پوستی به‌خاطر استفاده از محصولی جدید

 

 

 

در برخی موارد، حساسیت پوستی کودکان به محصول جدیدی برمی‌گردد که استفاده می‌کنید؛ این محصول می‌تواند دستمال مرطوب جدید باشد یا برند تازه‌ای از پوشک.

از دیگر مواردی که ممکن است باعث بروز حساسیت یا تحریک بیشتر پوست شود می‌توان به ترکیبات موجود در لوسیون‌های بچه یا روغن‌های مخصوص کودکان اشاره کرد.

 

 

 

 

عفونت ناشی از سرایت باکتری یا مخمر (قارچ)

 

 

 

آنچه در آغاز، عفونت پوستیِ معمولی و ساده‌ای به نظر می‌رسد، می‌تواند به نقاط مجاور سرایت کند و مزمن شود. ناحیه زیر پوشک، شامل باسن، ران و اندام تناسلی، بیش از هر قسمت دیگری در معرض خطر سرایت باکتری و مخمر قرار دارد. گرما و رطوبت موجود در ناحیه زیر پوشک، آن را به محیطی ایدئال برای رشد و تکثیر مخمر و باکتری تبدیل می‌کند.

دانه‌ها یا جوش‌هایی که در چنین مواقعی ایجاد می‌شوند معمولا در داخل چین‌وچروک‌های پوستی دیده می‌شوند یا آنکه به‌شکل دانه‌های قرمزرنگ اطراف چین‌وچروک‌ها پخش می‌شوند.

 

 

 

 

اضافه‌شدن غذاهای جامد به رژیم غذایی کودکان

 

 

 

وقتی بچه‌ها شروع به خوردن غذاهای جامد می‌کنند، محتوای مدفوعشان تغییر می‌کند. تغییر محتوای مدفوع احتمال ایجاد جوش یا دانه در ناحیه زیر پوشک را بیشتر می‌کند. عوض‌شدن رژیم غذایی کودکان همچنین باعث بیشترشدن تعداد دفعات مدفوع‌کردن‌شان می‌شود که بازهم احتمال مذکور را بیشتر می‌کند.

کودکانی که فقط از شیر مادر تغذیه می‌کنند هم ممکن است در واکنش به تغذیه مادرشان جوش یا دانه بزنند.

 

 

 

 

حساسیت پوستی

 

 

 

احتمال پدیدارشدن جوش یا دانه در کودکانی که از ناراحتی‌های پوستی نظیر اگزما (درماتیت/ التهاب سبورئیک، seborrheic dermatitis) یا التهاب آتوپیک رنج می‌برند، بیشتر از دیگران است. [آتوپیک/ atopic، به تمایل ارثی برای ناراحتی‌هایی نظیر التهاب و آسم اشاره دارد] البته علائم ناراحتی‌های پوستیِ مذکور (اگزما و التهاب آتوپیک) در سایر نقاط و نواحی بدن بیشتر دیده می‌شود (و نه در ناحیه زیر پوشک).

 

 

 

 

مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها

 

 

 

فارغ از آنکه آنتی‌بیوتیک مورداستفاده از انواع خوب آن باشد یا بد، باعث ازبین‌رفتن باکتری‌ها می‌شود. وقتی کودکی آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کند، ممکن است باکتری مسئول کنترل رشد و تکثیر مخمرها هم در کنار سایر باکتری‌ها از بین برود. این مسئله منجر به بروز عفونت مخمری و ایجاد جوش یا دانه می‌شود. مصرف آنتی‌بیوتیک خطر ابتلا به اسهال را هم بیشتر می‌کند.

مادران شیردهی هم که آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کنند، با این کار، کودکشان را در معرض ناراحتی‌های مذکور قرار می‌دهند.

 

 

 

واکنش‌های آلرژیک

 

 

 

گاهی حساسیت پوستی کودکان ریشه در آلرژی به ماده یا ترکیبی بخصوص دارد. ممکن است کودک به رنگ‌های مورداستفاده در تهیه پوشک‌ها آلرژی داشته باشد.

 

 

 

نشانه‌های حساسیت پوستی در ناحیه زیر پوشک در کودکان

 

 

 

تغییر ظاهر پوست

 

 

 

پدیدارشدن جوش یا دانه در ناحیه زیر پوشک و قرمزرنگ و حساس‌شدن این ناحیه که شامل باسن، ران و اندام تناسلی می‌شود.

 

 

 

 

چه عواملی احتمال بروز حساسیت پوستی ناشی از بستن پوشک را بیشتر می‌کنند؟

 

 

 

هر نوزاد یا بچه‌ای ممکن است حساسیت پوستی در ناحیه زیر پوشک را تجربه کند؛ اما عواملی هستند که احتمال بروز چنین حساسیت‌هایی را بیشتر می‌کنند. این عوامل عبارت‌اند از:

 

 

 

  • عوض‌نکردن پوشک بچه طی روندی منظم؛

 

 

  • کارکردن مکرر شکم بچه یا ابتلای او به اسهال؛

 

 

  • مصرف آنتی بیوتیک (چه خود کودک آنتی‌بیوتیک بخورد، چه مادر شیردهِ او، امکان بروز حساسیت به این خاطر وجود خواهد داشت).

 

 

 

راهکارهای مناسب برای پیشگیری از بروز حساسیت پوستی در کودکان

 

 

 

بهترین راه برای پیشگیری از بروز حساسیت در کودکان، تمیز و خشک نگه‌داشتن ناحیه زیر پوشک است. راهکارهای ساده دیگری هم هستند که احتمال بروز حساسیت را کمتر می‌کنند؛ در ادامه، آنها را معرفی می‌کنیم.

 

 

 

 

عوض‌کردن پوشک طی روندی منظم

 

 

 

بهتر است طی بازه‌های زمانی ۲ تا ۳ساعته، پوشک بچه را عوض کنید و اجازه ندهید پوشک کثیف به‌مدت طولانی تن بچه بماند. اگر مراقبت از بچه را به شخص دیگری سپرده‌اید، از او بخواهید این نکته را رعایت کند.

 

 

 

 

شست‌وشوی باسن بچه با آب گرم

 

 

 

هر بار که پوشک بچه را عوض می‌کنید، پیش از بستن پوشک جدید، باسن او را با آب گرم بشویید. برای این منظور می‌توانید از سینک، تشت یا بطری حاوی آب گرم استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید از حوله مرطوب، پنبه یا دستمال مرطوب مخصوص کودک برای تمیزکردن ناحیه زیر پوشک کمک بگیرید. اگر این کار را می‌کنید، رعایت چند نکته ضروری است:

 

 

 

  • حوله/ پنبه/ دستمال را با ملایمت روی پوست بکشید؛

 

 

 

  • از دستمال‌های مرطوب حاوی الکل یا مواد معطر استفاده نکنید؛

 

 

 

  • اگر به‌هنگام شست‌وشو از صابون استفاده می‌کنید، یکی از انواع ملایم آن را انتخاب کنید و از صابون‌های معطر استفاده نکنید.

 

 

 

خشک‌کردن مناسب ناحیه زیر پوشک

 

 

 

برای خشک‌کردن ناحیه زیر پوشک می‌توانید کودک را چند دقیقه بدون بستن پوشک به حال خود بگذارید تا ناحیه زیر پوشک هوا بخورد و به‌خودی‌خود خشک شود. اگر از حوله استفاده می‌کنید، این کار را با ضربه‌های ملایم و آهسته حوله روی باسن و پاها انجام دهید. از کشیدن حوله روی این قسمت‌ها خودداری کنید، چراکه باعث تحریک و ناراحتی بیشتر پوست می‌شود.

هر زمان برایتان مقدور بود، اجازه دهید کودک چند دقیقه‌ای را بدون پوشک سر کند و ناحیه زیر پوشک با هواخوردن خشک شود. اگر از بابت کثیف‌کاری‌کردن او نگران بودید، می‌توانید او را این چند دقیقه روی حوله بخوابانید و چیزی دستش دهید تا سرگرم باشد و راه نیفتد.

 

 

 

بیش از حد سفت‌نبستن پوشک

 

 

 

وقتی پوشک بیش از حد سفت بسته شده باشد، هوا امکان ورود به ناحیه زیر آن را پیدا نمی‌کند. جریان‌نداشتن هوا مساوی است با مرطوب‌شدن ناحیه زیر پوشک که آن را مستعد حساسیت پوستی و ایجاد جوش یا دانه می‌کند. عرق‌سوزشدن نواحی بین ران‌ها و کمر از دیگر پیامدهای سفت‌بستن پوشک هستند.

 

 

 

استفاده از کرم یا پماد به‌طور منظم

 

 

 

اگر کودکتان زیاد جوش یا دانه می‌زند، هر بار که پوشک او را عوض می‌کنید، از کرم یا پماد مناسب روی پوست ناحیه زیر پوشک او استفاده کنید؛ به این صورت می‌توانید از بروز حساسیت و ناراحتی‌های پوستی پیشگیری کنید. وازلین و اکسیدِ زینک از ترکیبات اصلی این پمادها و کرم‌ها هستند و نقش بسزایی در بهبود ناراحتی‌های پوستی دارند.

 

 

 

شست‌وشوی دست‌ها پس از تعویض پوشک

 

 

 

پس از آنکه پوشک کودکتان را عوض کردید، دست‌هایتان را بشویید. با این کار از سرایت باکتری یا مخمر به سایر نقاط بدن کودک پیشگیری می‌کنید (همین‌طور از سرایت باکتری یا مخمر به بدن خودتان یا کودکان دیگر).

 

 

 

 درمان حساسیت پوستی در ناحیه زیر پوشک کودکان

 

 

 

راهکارهای درمانی خانگی برای بهبود حساسیت پوستی ناحیه زیر پوشک

 

 

 

در ادامه، راهکارهایی را معرفی می‌کنیم که در حالت کلی برای برطرف‌کردن آثار حساسیت پوستی کودکان کارآمد و مفید هستند:

 

 

 

خشک و تمیز نگه‌داشتن ناحیه زیر پوشک

 

 

 

بهترین راه برای خشک و تمیز نگه‌داشتن این ناحیه، تعویض پوشک به‌محض کثیف‌شدن آن است. به این کار ادامه دهید تا نشانه‌های حساسیت پوستی بهتر و بهتر شوند. برای مؤثر واقع‌شدن این راهکار حتی گاهی لازم است شب‌هنگام بچه را برای تعویض پوشک از خواب بیدار کنید.

به‌هنگام تعویض پوشک، پس از آنکه پوست ناحیه زیر آن را با ملایمت تمیز و خشک کردید، از کرم یا پماد مناسب استفاده کنید. محصولاتی مثل اکسیدِ زینک و وازلین تأثیر بسزایی در جذب رطوبت پوست دارند. دفعه بعدی که قصد تعویض پوشک را داشتید، این لایه محافظ را کامل پاک نکنید؛ چراکه ممکن است آسیب بیشتری به پوست کودک برسانید. اگر قصد پاک‌کردن این لایه را داشتید، با پنبه آغشته به روغن معدنی این کار را انجام دهید.

 

 

 

تماس بیشتر ناحیه زیر پوشک با جریان هوا

 

 

 

برای بهبود سریع‌تر حساسیت پوستی، هرچه تماس ناحیه زیر پوشک با جریان هوا بیشتر باشد بهتر است. می‌توانید از توصیه‌های زیر برای این منظور کمک بگیرید:

 

 

 

  • چند بار در طول روز (مثلا سه بار)، طی بازه‌های زمانی ده‌دقیقه‌ای، اجازه دهید کودکتان بدون پوشک باشد و پاهایش هوا بخورد. می‌توانید این کار را به‌هنگام خواب نیمروزی کودک هم انجام دهید. فراموش نکنید که در این مواقع نباید چیزی (پماد، کرم و …) روی پاهای کودک مالیده باشید.

 

 

 

  • از شلوارهای پلاستیکی تنگ و کاور پوشک استفاده نکنید.

 

 

 

  • تا زمانی که حساسیت پوستی بهبود پیدا کند، از پوشک‌های سایز بزرگ‌تر استفاده کنید.

 

 

 

 

استفاده از کرم، پماد و لوسیون

 

 

 

محصولات دارویی مختلفی هستند که نیازی به تجویز پزشک ندارند و می‌توان از آنها برای بهبود حساسیت پوستی کودکان استفاده کرد. کافی است به داروخانه مراجعه کنید و از فروشنده بخواهید شما را راهنمایی کند. مشورت با پزشک متخصص برای معرفی محصول مناسب هم راهکار ایدئالی است.

اکسیدِ زینک ترکیب اصلی در بسیاری از این محصولات است. استفاده از آنها هم بسیار ساده است: کافی است محصول موردنظر را در طول روز چند بار روی ناحیه زیر پوشک بمالید. این کار هم باعث کاهش التهاب پوست می‌شود و هم نقش محافظت‌کنندگی دارد. لایه‌ای نازک از پماد یا کرم اکتفا می‌کند و نیازی نیست مقدار زیادی استفاده کنید. اگر ضروری بود، می‌توانید محصول حاوی اکسیدِ زینک را روی لایه‌ای از کرم‌های دیگر بمالید (کرم ضدقارچ یا استروئیدی). همچنین می‌توانید جهت تأثیرگذاری بهتر، روی سایر لایه‌ها را با لایه‌ای از وازلین بپوشانید. وازلین از چسبیدن پوشک به کرم‌ها جلوگیری می‌کند.

پمادها و کرم‌ها، در مقایسه با لوسیون، کمتر پوست را تحریک می‌کنند؛ اما پماد به‌گونه‌ای است که روی پوست مانعی ایجاد می‌کند و به جریان هوا اجازهٔ عبور نمی‌دهد. از سوی دیگر، کرم روی پوست خشک می‌شود و هوا از منافذ موجود در لایه آن امکان عبور پیدا می‌کند. بهتر است با مشورت متخصص، محصول مناسب برای کودکتان را انتخاب کنید.

این قانون کلی را هم به یاد داشته باشید: فقط باید از محصولاتی استفاده کنید که ویژۀ کودکان هستند. از محصولات حاوی ترکیباتی چون جوش‌شیرین، بوریک اسید (boric acid)، کافور، فنول (phenol)، بنزوکائین (benzocaine)، دیفن‌هیدرامین یا سالیسیلات‌ها (salicylates) استفاده نکنید. این ترکیبات می‌توانند برای کودکان سمی باشند.

 

 

 

 

حمام‌بردن روزانه کودک

 

 

 

تا زمانی که حساسیت پوستی کاملا بهبود پیدا کند، لازم است هر روز کودکتان را به حمام ببرید. از صابون ملایم و بدون‌ رایحه استفاده کنید. آب هم باید گرم باشد.

 

 

 

چند راهکار درمانی دیگر

 

 

 

راهکارهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم برای بعضی افراد کارآمد بوده‌اند:

 

 

 

استفاده از گیاه عنبر سائل

 

 

 

بنا به نتایج تحقیقی که دراین‌باره صورت گرفت، استفاده از پماد حاوی عنبر سائل (فندق افسونگر/ witch hazel/ winter bloom) برای بهبود حساسیت پوستی کودکان مفید بوده است. این تحقیق بر روی ۳۰۹ کودک انجام گرفته بود.

 

 

 

شیر مادر

 

 

 

نتایج تحقیقات درباره اثر شیر مادر بر بهبود حساسیت پوستی کودکان و مقایسه آن با سایر پمادها و کرم‌ها ضدونقیض بوده است. بنا به نتایج یکی از این تحقیقات، استفاده از شیر مادر برای این منظور، راهکار درمانیِ مؤثر و ایمنی بوده است. در این تحقیق، نوزادان را به دو گروه تقسیم کردند. بر روی حساسیت‌های پوستی گروه اول، از پمادی استفاده شد که حاوی ۱ درصد هیدروکورتیزون بود و برای گروه دوم از شیر مادر. تعداد نوزادان درمجموع به ۱۴۱ نفر می‌رسید. در نتیجهٔ تحقیق مشخص شد که شیر مادر می‌تواند به‌ اندازهٔ پماد کارآمد باشد.

هدف تحقیقی دیگر، مقایسه اثرگذاری شیر مادر با کرمی تهیه‌شده از اکسیدِ زینک و روغن جگر ماهی کاد بود. همانند تحقیق قبلی، هر دوی اینها را روی دو گروه مجزا از نوزادان امتحان کردند. تعداد نوزادان درمجموع به ۶۳ نفر می‌رسید. درمان با کرم مؤثرتر از شیر مادر بود.

 

 

 

کالاندولا (گل همیشه‌بهار/ Calendula) و آلوئه‌ورا

 

 

 

تحقیقی برای مقایسه اثر این دو گیاه در درمان حساسیت پوستی کودکان انجام گرفت. در نتیجه این تحقیق، مشخص شد که هر دوی اینها برای هدف مذکور، مؤثر و کارآمد هستند.

 

 

 

شامپو خاک رس (بنتونیت/ bentonite)

 

 

 

بنا به نتایج تحقیقی دیگر هم مشخص شد که شامپو خاک رس در مقایسه با گل همیشه‌بهار با سرعت بیشتری سبب بهبود حساسیت پوستی کودکان می‌شود (تعداد نوزادان حاضر در این تحقیق درمجموع به ۶۰ نفر می‌رسید).

 

 

 

 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

 

 

 

اگر نشانه‌های حساسیت پوستی پس از گذشت ۲ تا ۳ روز بهبود پیدا نکردند و راهکارهای درمانی خانگی هم تأثیری بر بهبود آنها نداشتند، لازم است نظر متخصص را جویا شوید. گاهی به‌منظور برطرف‌کردن حساسیت، جوش یا دانه، به تجویز دارو یا پماد نیاز است.

 

 

 

در صورت مشاهده علائم زیر، به پزشک مراجعه کنید:

 

 

 

  • شدید و غیرمعمولی به‌نظررسیدن جوش یا دانه یا حساسیت پوستی؛

 

 

 

  • بی‌تأثیر بودن راهکارهای درمانی خانگی؛

 

 

 

  • جاری‌شدن خون یا ترشح مایع از جوش یا دانه؛

 

 

 

 

 

 

  • کارکردن شکم یا ادرار همراه با درد یا سوزش؛

 

 

 

 

 

 

  • تب.

 

 

 

 

برترین برندهای پوشک بچه

 

 

 

  • مرسی (Merci):

 

 

 

 

 

 

 

  • برند مرسی در سال ۱۳۸۹ در شرکت صنایع سلولزی ماریناسان متولد و به بازار مصرف عرضه شد. محصولات مرسی توانستند کیفیتی مناسب را در محصولات پوشک کامل کودک و نوار بهداشتی خود ارائه دهند. این کیفیت با استفاده از مواد اولیه درجه یک و نو‌آوری در امر تولید به دست آمد.

    پوشک مرسی در ۳ سایز کوچک، متوسط و بزرگ عرضه می شود.

    داشتن کش در قسمت پشت کمر و لایه ای برای جلوگیری از تماس ادرار با پوست بچه از مزیت های این پوشک است. کیفیت چسب این پوشک متوسط است و کمی هم ضخیم است.

    پوشک مرسی در دو نوع طرح دار (کارتونی) و ساده عرضه می شود. توجه داشته باشید که قدرت جذب این پوشک متوسط است و ممکن است راضی کننده نباشد.

 

 

 

 

  • مولفیکس (Molfix):

 

 

 

 

 

 

 

  • پوشک برند ترکیه ای مولفیکس در حال حاضر در شرکت پارس حیات تولید می شود.  این کارخانه با بهره‌مندی از جدیدترین و مدرن‌ترین تکنولوژی موجود تحت مدیریت کارشناسانی از کشور ترکیه فعالیت می‌کند. پوشک مولفیکس توجه زیادی به شکایت خیلی از والدین در مورد آسیب پوشک به بند ناف داشته و در سایزهای یک و دو خود اقدام به طراحی فضای تنفس بند ناف کرده است تا هیچ گونه عرق کردگی و التهاب برای بند ناف کودک رخ ندهد.  پوشک مولفیکس ترکیه با داشتن لوسیون نرم کننده محافظ پوست حساس نوزادان نیز می باشد.

    البته شکایت هایی از حساسیت های پوستی و سیاه شدن شدن پشت بچه در اثر استفاده از این پوشک شنیده می شود، پس حتما پیش از خرید انبوه، آن را روی نوزاد دلبندتان امتحان کنید. موضوع سیاه شدن بدن نوزاد در اثر استفاده از این پوشک به نوع تولید داخل آن مربوط می شود و در مورد نوع تولید کشور ترکیه ی آن شکایتی وجود نداشته.

 

 

 

 

  • مای بیبی (My Baby):

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه زرین در سال ۱۳۷۹ با تولید پوشک بچه مای بیبی در دوسایز متوسط و بزرگ وارد بازار شد.

    مای بیبی در سال ۱۳۸۴ با تولید پوشک کلاسیک برای اولین بار در ایران با عنوان مای بیبی با چسب چیک چیک با لایه خارجی پلاستیکی، در پنج سایز: نوزادی،کوچک، متوسط، بزرگ و بسیار بزرگ گامی دیگر در راستای افزایش کیفیت پوشک بچه برداشت. شرکت زرین سلولز در نیمه دوم سال ۱۳۹۵، با اضافه کردن کرم مراقبت از پوست حاوی عصاره بابونه به پوشک مای بیبی، که باعث می شود تا پوست کودک نرم و لطیف بماند، این محصول را با بسته بندی جدید به بازار معرفی نمود.

    این پوشک نازکی خوبی داشته و از چسب مناسبی برخوردار است. نبود لایه ی محافظ پوست در برابر تماس با ادرار یکی از معایب نسبتا بزرگ این برند است.

 

 

 

 

  • پمپرز و پمپرز پریما (Pampers and Pampers Prima):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  پروکتر اَند گَمبل، (به انگلیسی: Procter & Gamble) شرکت چندملیتی و آمریکایی کالاهای مصرفی است و در حال حاضر از محصولات براون، دوراسل، ژیلت، پمپرز، هد اند شولدرز، اورال-بی، دولچه و گابانا، هربال اسنسز و هوگو باس تا تولیدات پرینگلز و کیلوگ، طیف وسیعی از مواد غذایی، لوازم آرایشی و محصولات بهداشتی را تولید و عرضه می‌نماید. محصولات پمپرز توسط کشورهای مختلف تولید می گردند. لازم بذکر است که کلیه محصولات پمپرز موجود در ایران در حال حاضر تولید خارج می باشند و از لحاظ کیفیت دارای بالاترین سطح در بین محصولات موجود در ایران می باشد و به جرئت می توان گفت بهترین پوشک بچه خارجی، عنوان شایسته ای برای نوع آلمانی این برند است.

    نکات قابل توجه در این پوشک، وجود کش در قسمت چسب هاست و دانه های ریز و مخصوصی در سطح داخلی آن قرار دارد و با جذب فوق العاده بالا، راحتی نوزاد شما را تضمین می کند. قیمت نسبتا بالای این محصول تنها عیب آن است اما می توانید از ضد حساسیت بودن آن اطمینان کامل داشته باشید. در حال حاضر انواع لهستانی و آلمانی و ترک آن در بازار موجود است.

    پیشنهاد ما استفاده از این پوشک در زمان شب یا در مسافرت است زیرا امکان تعویض به موقع پوشک وجود ندارد. به این شکل نوزاد دلبندتان هم کمتر اذیت می شود

     

     

     

  • بارلی (Barlie):

 

 

 

 

  • این محصول در سه سایز متوسط، کوچک و بزرگ توسط شرکت ماریناسان تولید می‌شود.

    از مزایای آن می توان به لایه ی محافظ در برابر تماس ادرار با پوست بچه اشاره کرد. ضخامت آن مناسب است. کیفیت چسب این پوشک متوسط است و شکایاتی نسبت به شل شدن چسب ها و نم پس دادن آن شنیده شده اما از لحاظ نرمی، راحتی و تناسب این پوشک با آناتومی بدن نوزاد، یکی از بهترین گزینه های موجود در بازار است. شاید نتوان لقب بهترین مارک پوشک ایرانی را به این محصول نسبت داد، اما بدون شک یکی از بهترین کالاهای تولید داخل است. از لحاظ ایجاد حساسیت نیز تا به حال انتقاد های کمی در مورد این برند شنیده شده.

 

 

 

 

 

 

  • جان به به (Canbebe):

 

 

 

  •  یکی از برند های ترکیه ای و با کیفیت پوشک است. جذب مناسب و ضد حساسیت بودن آن از مزایای مهم آن است. چسب بسیار مناسبی دارد و به طور کلی کیفیت آن با پمپرز قابل مقایسه است. مانند پمپرز از دانه های ریز در سطح داخلی برخوردار است و به طور کلی رضایت بالای مصرف کنندگان را به دنبال داشته. توجه داشته باشید که پشت کمر این پوشک کش وجود ندارد.

 

 

 

  •  

 

 

 

 

  • نستا بیبی (Nesta Baby):

 

 

 

 

  • انواع تقلبی این پوشک در بازار وجود دارد. توصیه می شود پیش از خرید هر نوع کالا که مشمول پروانه کاربرد علامت اجباری است، از وجود نشان استاندارد برروی آن اطمینان حاصل کرده و سپس اقدام به خرید کنید. برای تشخیص اصل بودن آن به علامت استاندارد و وجود شماره پروانه بهداشتی توجه کنید.

    کیفیت این پوشک متوسط است و تحت لیسانس Nesta Baby ترکیه در داخل کشور تولید می شود.

 

 

 

 

 

  • هاگیز (Huggies):

 

 

 

 

 

  • کیفیت این پوشک بسیار بالا بوده، تولید کشور ترکیه است و کاملا با پمپرز اصل قابل رقابت است. چسب فوق العاده خوب و راحتی دارد و پشت کمر دارای کش است. جذب این پوشک خیلی بالاست. البته ضخامت این پوشک کمی بالاست و از لحاظ نازک بودن شاید انتخاب برند جان به به Canbebe  یا پمپرز مناسب تر باشد. البته قیمت نسبتا بالای آن را هم باید در نظر داشته باشید.

 

 
 
 
 
  • اوی بیبی (Evy Baby):

 

 

 

 

  • این پوشک تولید کشور ترکیه است و از کیفیت مناسبی برخوردار است. ابعاد آن کاملا مناسب آناتومی بدن نوزاد است و از قدرت جذب مناسب و کش و چسب های خوبی برخوردار است. تنها نکته ی حائز اهمیت، وجود کرم یا لوسیون عطری در داخل پوشک است که ممکن است برای بعضی از نوزادان ایجاد حساسیت کند. پس حتما قبل از خرید آن به تعداد زیاد، آن را روی نوزادتان امتحان کنید.

    اگر نوزادتان نسبت به کرم عطری آن حساسیتی نداشته باشد، یک انتخاب خیلی خوب برای او خواهد بود.

 

 

 

 

  • بیبی لینو (Baby Lino):

 

 

 

 

  • یکی از محصولات شرکت Mega Disposables S.A. واقع در کشور یونان است. کیفیت بالا و البته قیمت بالای آن، این محصول را به یکی از رقبای پمپرز تبدیل کرده. البته ضخامت آن از پمپرز بیشتر است. قدرت جذب آن بالاست و از عصاره ی بابونه در آن استفاده شده. توصیه می کنیم راحتی آن را برای دلبندتان امتحان کنید و سپس اقدام به خرید انبوه آن کنید.

 

 


ثبت نظر